logo-oase

Wellness Oase ‘t Zand

Wellness Center Oase van liefde

Oase ’t Zand heeft een prachtige wellness, voorzien van traditionele sauna, infraroodsauna, stoombad, zwembad en loungegedeelte.

Even nergens aan denken, alleen maar genieten. Je komt bij Oase ’t zand helemaal tot rust. Alles wordt voor je geregeld. Met het uitzicht over onze mooie boomgaard en tuin is het niet moeilijk om de wereld om je heen even te vergeten. In de zomer kun je tussen de alpaca’s zitten en in de winter kan je ze vanuit de wellness  bekijken.

In onze huidige maatschappij hebben we geen bijna geen tijd meer om tot onszelf te komen. Door ons werk, huishouden, gezin, vrienden en familie worden we opgeslokt, en waar blijft de tijd voor onszelf? Natuurlijk is dit allemaal belangrijk. En toch is het net zo belangrijk om af en toe even naar je lichaam, hart en geest te luisteren. Wat heb ik eigenlijk nodig op dit moment?

Als Holistic beauty therapist wil ik je hierbij helpen, door tot rust te komen van ons drukke leven. In de Holistic Beauty Treatment kom je weer op adem, hoef je alleen maar te zijn en komen je geest, lichaam en ziel tot rust. Energie kan weer kan stromen. En graag zou ik je willen laten voelen dat je mooi bent zoals je bent.

Colour&Spice

Openingstijden

op afspraak

Contact

't Zand 26
4254XP Sleeuwijk

www.oasetzand.nl

06 - 304 12 278